massec vaga za inventuru na drvenom stolu

Vaga za inventuru Massec za brzo, precizno, jednostavno mjerenje i kontrolu pića u bocama, te inventuru na šanku.

Osim inventure pića na šanku, vaga za inventuru  Massec nudi i mogućnost inventure svih artikala na zalihi. Razni sokovi, piva, čajevi, cedevite, keksi i drugi artikli koji su u sustavu zavedeni kao komad.

Uz sve navedeno, vaga za inventuru Massec nudi i mogućnost izmjere robe u kilogramima. Primjer takve robe je kava ili hrana za restorane, te inventuru skladišta.

Massec je inventurni sustav s kojim radite cjelokupnu inventuru artikala u svom objektu.

Aplikacija za inventuru putem barkoda prepoznaje o kojoj se vrsti pića radi i koji je volumen boce. Nakon prepoznavanja izračunava količinu tekućine u boci. Cijeli proces traje 2-3 sekunde, a inventura šanka može biti gotova već za 10 minuta!

Vaga za inventuru se bežično, bluetooth vezom spaja s Vašim mobitelom (smartphone) ili tabletom. Sve što Vaš uređaj treba imati je instalirana MASSEC Android aplikacija. Aplikacija se može besplatno skinuti s Android marketa Trg.Play.

Uz vagu dolazi i barkod čitač kojim se očitava barkod s boce. Boca se postavlja na MASSEC vagu za inventuru koja istog trenutka šalje podatke (naziv pića i točna količina tekućine u boci.) aplikaciji na mobitelu ili tabletu.

Massec aplikacija nudi i mogućnost spajanja (slanje inventure) putem CSV datoteke iz aplikacije na Vaš POS sustav koji koristite. Također jednostavno, inventuru možete poslati i mailom u Excel tablici.

Ubrzajte inventuru skladišta s Massec vagom za inventuru. Zatražite ponudu!