SMART & THOR na AGS-u 2018 

Adriatic Gastro Show 2018 – Što ste sve mogli vidjeti!

Gastrobit- GRC Grupa je od 07. do 10. veljače prisustvovala na najvećem Gastro Show-u u Hrvatskoj pod nazivom „Adriatic Gastro Show 2018“.  Ukoliko nas niste uspjeli posjetiti, donosimo Vam kratak rezime svih događanja kao i novitete koje smo predstavili na sajmu.

Početak sajma obilježen je velikom posjećenošću i već u prvim satima naš, do tada veliki prostor, postao je premalen. Naši prodajni predstavnici stajali su na raspolaganju svima, a najveći interes izazvao je novi Orderman 5, dok je naš GRGA pozorno pratio na sve iz svog kutka.

Konobar koji se odmah odazove, u Vaše ime skuplja bodove, nagrađuje Vas i pomaže kod plaćanja računa!

Svi posjetitelji koji su se zatekli na našem izložbenom prostoru, mogli su iz prve ruke isprobati naša ugostiteljska, hotelijerska, maloprodajna i veleprodajna  programska rješenja SMART i THOR. Imali su priliku na licu mjesta izraditi narudžbe ili prijave, izdati račune, napraviti otpremnice, printati, pa čak isprobati i opciju „jukeboxa“ kojeg osigurava SMART. Posjetitelji su imali mogućnost isprobati i novu opciju unutar SMART rješenja, a to je GRGA – program koji osigurava sakupljanje bodova i pregled kompletne ponude jednog lokala, a ako želite platiti račun, neće Vas odbiti.

Novi Orderman 5 –  Pristupačan ručni terminal, rame uz rame sa svojim prethodnikom

Od noviteta u opremi mogli ste vidjeti novi Orderman 5 – ručni terminal koji će svojom cijenom biti pristupačniji, a opcijama privlačniji. Orderman 5 odmah je prihvaćen kao ravnopravna zamjena za moćni Orderman 7. Mogli ste vidjeti i POS printere POSIFLEX s LED osvjetljenjem koji su također pronašli svoje mjesto na tržištu zbog svoje atraktivnosti i brzine. Predstavili smo i All In One POSIFLEX HS seriju koja se može pohvaliti svojim modularnim dizajnom i jakim hardverom.

Osim opreme, koju ste mogli vidjeti i isprobati po prvi puta, naš prostor krasio je i dio standardne opreme –  od NCR-a, Ordermana, Partnera i Posiflexa koja je u potpunosti bila podešena i spremna za mnogobrojna testiranja.

PAMETNO je izabrati SNAŽNA rješenja

Naš sustav je, osim na našem izložbenom prostoru, bio postavljen i kod naših partnera METRO gdje ste također mogli isprobati rad kase u jedinstvenom okruženju, a da imamo pouzdane proizvode pokazala je i činjenica da je na sajmu nekolicina korisnika radila i prodavala svoje proizvode koristeći naša programska rješenja.

Na kraju možemo zaključiti da je sajam AGS 2018 pokazao svu svoju uspješnost i ove godine, te je zasigurno opravdao ime „najvećeg gastronomskog sajma“ u Hrvatskoj.

Veselimo se idućim pothvatima i projektima, a svim korisnicima koji nisu uspjeli doći poručujemo da su naša vrata uvijek otvorena i da stojimo na raspolaganju za prezentaciju naših proizvoda i usluga.

Vaša Gastrobit GRC grupa!