DOTAKNITE NAJVIŠU KLASU

Columbus 400 je najnoviji u obitelji NCR ORDERMAN POS terminala i odmah se izdvojio iz ponude zbog svoje vrhunske izrade, ergonomije i brzine. Odlično sučelje i vrhunske performanse podižu nivo rada i profesionalnosti na sasvim novu razinu, a korisnicima nudi ugodan i pouzdan rad. Orderman400 je u potpunosti kompatibilan s ostatkom Orderman obitelji, te sa kompletnim SMART rješenjem za ugostiteljstvo.

GARANTIRANA KVALITETA

Orderman CareGold jmstvo Vas osigurava All-Inclusive na 2 godine, a može se produžiti čak do 6 godina.

 

ZATVORENI KRUG SAVRŠENE KOMPATIBILNOSTI

Columbus400 POS terminal savršeno funkcionira sa ostatkom NCR ORDERMAN obitelji kao što je Orderman7, MAX ili SOL uređaji. Tehnologija povezivanja je jedinstvena što osigurava siguran i neprekidan rad.

 

BRZ I UČINKOVIT

Columbus400 koristi najnoviju generaciju Intel Celeron N3060 procesora što osigurava brz i siguran rad s optimalnom potrošnjom struje.

 

KOMPAKTNOST

Napajanje je u potpunosti smješteno unutar Columbusa400. Na taj način zauzima manje prostora i ljepše izgleda u manjim prostorima.

KOMPATIBILNOST

Columbus400 u kombinaciji s ručnim terminalom Orderman7 je odličan par. Zajedno nude profesionalan pristup kupcima, sigurnost i neprekidnost u radu. Podiže kvalitetu usluge, a vas stavlja na prvo mjesto kod izbora kupaca.

ČVRST I SIGURAN

U ugostiteljstvu je uvijek moguće da terminali budu zaliveni ili da trpe razne udarce od pada i sl. Iz tog razloga kučište kod Columbus400 terminala je izgrađeno od specijalih materijala koje štiti od udaraca i utjecaja vode što osigurava duži životni vijek.