Edukativni TEAMBUILDING

Dva dana poslovne edukacije u svrhu što bolje organizacije između odjela

Gastrobit-GRC grupa održala je poslovno edukacijski TeamBuilding u Zagrebu krajem 2017.godine. Edukacija, koja je trajala dva dana, imala je za cilj još je bolje povezati servisno prodajne odjele koji djeluju na pet različitih lokacija u Hrvatskoj i međusobno surađuju tijekom cijele godine, te utvrditi sve prednosti i nedostatke koji se pojavljuju zbog dinamike tržišta i različitih želja i potreba naših korisnika.

U cilju nam je dati sve od sebe kako bi naši korisnici doživjeli vrhunsko korisničko iskustvo i bili zadovoljni pruženom uslugom. Sve skupa vodio je, i pod budnim okom pratio, poznati konzultant i korporativni trener Željko Zoričić, stručnjak za poslovni razvoj.

Korisno iskustvo koje će, pomoći i našim korisnicima.

Osim što smo pozorno pratili sve upute našeg mentora, ispunjavali smo razne testove koji će nam pomoći bolje razumijeti kolege i međusobno nas još bolje povezati. Posebno zanimljive bile su radionice u grupama, gdje smo rješavali zadatke čija svrha je bila točnost, brzina i fleksibilnost prema našim korisnicima.

Na kraju možemo zaključiti da smo zadane testove položili s odličnim. Nove spoznaje pomoći će nam da poboljšamo korisničko iskustvo kod naših korisnika, a nakon edukacije uslijedio je i pravi TeamBuilding. Slike govore više od 1000 riječi, pa slobodno zavirite u našu kratku galeriju fotografija.

Vaša Gastrobit-GRC grupa.