AŽURIRANJE PODATAKA

Poštovani,

Želimo vas obavijestiti da Gastrobit Grc grupa brine o pravima pojedinaca, prati sve regulatorne zahtjeve i trudi se maksimalno udovoljiti svim zakonskim obvezama.
 
Vaš sandučić je posljednjih dana vjerojatno zatrpan ovakvim i sličnim mail-ovima, no ipak ćemo još jednom ponoviti:
 
Dana 25. svibnja 2018. godine na snagu stupa Uredba za zaštitu osobnih podataka poznata kao GDPR regulativa. Obzirom da su nam naši klijenti, ali i njihovi osobni podaci, kao i osobni podaci njihovih djelatnika iznimno važni,  Gatrobit Grc Grupa usvojila je Politiku zaštite osobnih podataka Gastrobit Grc Grupe u kojoj su objašnjena pravila i načela obrade osobnih podataka.
 
Politika je dostupna na našim web stranicama te vas pozivamo da se informirate na sljedećem linku: gg-grupa.eu/politika-zastite-osobnih-podataka 
 
Kako bi postigli maksimalnu transparentnost kreirali smo i informativne materijale u kojima vam navodimo sve bitne informacije o vašim pravima, načinu obrade osobnih podataka, rokovima čuvanja podataka i ostalom propisanom u člancima 13. i 14. Uredbe za zaštitu osobnih podataka. 
 
Pozivamo vas da se izjasnite želite li i dalje primati naše mail-ove kako bi dobivali posebne ponude naših proizvoda, akcijske obavijesti, sudjelovali u nagradnim natječajima i sličnim programima.

  AŽURIRAJTE SVOJE PODATKE  

Zašto biste i dalje primali naše novosti putem newslettera? Evo nekoliko razloga:

  • Zakonske izmjene događaju se često i iz tog razloga bi htjeli da naši korisnici na vrijeme saznaju točne i relevantne informacije.
  • Programska rješenja se nadograđuju svakodnevno, a one bitne promijene šaljemo mailom. Na taj način možete prvi saznati i isprobati sve nove značajke.
  • Svu opremu koju nudimo testiramo i odgovorno tvrdimo da je kompatibilna sa svim našim programskim rješenjima. Kad u ponudu stigne nešto novo, informaciju šaljemo email-om, a sve kako bi imali svježe informacije o tome što nudimo
  • Nagradni natječaji izlaze s vremena na vrijeme i prava su prilika, uz malo truda, dobiti neki dio opreme ili besplatni program.

Sve navedeno dobri su razlozi zašto bi i dalje primali novosti. Ako ipak u nekom trenutku odlučite odjaviti mail, to ćete moći i učiniti.