Mobilna aplikacija za inventuru

Jednostavno, brzo i sigurno izradite inventuru i evidentirajte sve artikle u tren oka. Mobilna aplikacija za inventuru THOR.pda dostupna je i radi na iOS i Android platformama, te pokriva sve smartphone uređaje koji rade na tim operativnim sustavima.

Pregled podataka o nekom artiklu (stanje, cijena, dobavljač, zadnja nabava…) skeniranjem barkoda artikla kamerom ili barkod čitačem (za uređaje koji imaju barkod čitač),  ručnim unosom šifre ili traženjem po abecedi. Ova funkcionalnost se uglavnom koristi kako bi se brzo i jednostavno provjerili podaci nekog artikla u poslovnici ili izvan nje (putem 4G mreže).

Izrada inventure za brzu i jednostavnu izradu inventure poslovnice sa jednim ili više mobilnih uređaja. Jednostavan unos artikala na inventuru skeniranjem/slikanjem barkoda, unosom šifre ili pretragom po abecedi. Na jednu je poslovnicu moguće spojiti neograničen broj uređaja što izradu inventure ubrzava i pojednostavljuje značajno u odnosu na uobičajeno „brojanje“ i popisivanje robe.

Unos Evidencije (košarice) funkcionalnost je aplikacije s kojom određene artikle stavljate u „košaricu“ koja nakon završetka dobije svoj jedinstveni broj, a koji je poslije moguće povući u bilo koji dokument. Unos artikala se kao i na prva dva izbornika radi putem skenera/kamere uređaja, unosom šifre ili abecede.

Funkcija košarice je široka i može se koristiti u sljedećim primjerima;

Šetajući po poslovnici i vizualnom provjerom što treba naručiti s ovom mobilnom aplikacijom za inventure možete raditi i narudžbe prema dobavljačima.

Izradite ponude/otpremnice/račune prema kupcu. Zajedno s kupcem i uređajem u ruci sve artikle koje kupac želi stavite u “košaricu” a zatim ih jednostavno povučete u bilo koji izlazni dokument unutar THOR sustava (račun, ponuda, otpremnica, revers, povratnica…). Vrlo je korisno kod velikih skladišta gdje kupac bira robu koja je udaljena od naplatnog uređaja ili računala.

Zaprimite robu od dobavljača. Zaprimljena roba se skenira kod prihvata te se ista “povlači” u primku unutar THOR sustava i provjerava usklađenost sa računom/otpremnicom dobavljača

Pripremite robu za druge poslovnice. Kod pripremanja robe za drugu poslovnicu, skeniranjem stavite artikle u košaticu koju zatim prebacite na međuskladišnicu unutar THOR sustava.

VAŽNO!

 • Mobilna aplikacija za inventuru THOR.pda funkcionalna je i može raditi unutar poslovnice ili bilo gdje izvan poslovnice ukoliko uređaj/mobitel ima pristup internetu (4G karticu ili WiFi mrežu)
 • Na jednom uređaju/aplikaciji korisnik može imati podešen neograničen broj poslovnica, odnosno sa jednim uređajem možete upravljati sa više poslovnica

Svi važni projekti, procesi i zadaci, sve češće odvijaju se na mobilnim aplikacijama koje su danas postale nezaobilazan alat u kvalitetnom poslovanju. Te iste aplikacije osiguravaju brz i kvalitetan pristup podacima, te iznimnu jednostavnost korištenja.

Upravo zato smo kreirali aplikaciju koja će pomoći unaprijediti robno poslovanje velikim i malim sustavima.

 • Aplikacija je dostupna za iOS i Android smartphone uređaje
 • Izrada inventure sa jednim ili više mobilnih uređaja
 • Jednostavan unos artikala skeniranjem (slikanjem) barkoda, unosom šifre ili pretragom po abecedi
 • Mogućnost spajanja neograničenog broja uređaja na jednu poslovnicu
 • Unos evidencije artikala
 • Narudžba robe prema dobavljačima
 • Izrada ponude/otpremnice/računa prema kupcima
 • Zaprimanje robe od dobavljača
 • Priprema robe za druge poslovnice
 • Na jednom uređaju korisnik može imati podešen neograničen broj poslovnica