PROVJERENA KVALITETA – NOVE FUNKCIJE

Columbus 800 je jedan od najpopularnijih POS terminala u industriji. Vlasnici restorana cijene njegovu izvanrednu pouzdanost, funkcionalan i moderan dizajn, kao i njegovu čvrstu konstrukciju i vijek trajanja. Columbus 800 je najnovija verzija All in One sustava koji dokazuje svoju izvrsnost preko 25 godina. Čvrst, siguran, pouzdan i brz, tako ga opisuju njegovi korisnici širom svijeta.

Kontaktirajte nas i dogovorite prezentaciju programa i opreme. Isprobajte Columbus 800 uživo i uvjerite se u njegove velike mogućnosti.

Više o novom Columbusu 800 možete pročitati i ovdje.

Na našoj stranici možete pronaći i informacije o Columbusu 400.

NCR Columbus 800 prednosti:

Garancija NCR Columbus 800

GARANTIRANA KVALITETA

Orderman CareGold Vas osigurava na čak dvije godine All-inclusive jamstva. Garancija se može i produžiti i to čak do 6 godina, što potvrđuje kvalitetu ovog uređaja.

 Stanica NCR Columbus 800

ZATVORENI KRUG SAVRŠENE KOMPATIBILNOSTI

Columbus800 i Orderman ručni terminali čine savršeni tim. Govore isti jezik kada se radi o dizajnu, sigurnosti i kvaliteti. Zahvaljujući PoE sučelju, Orderman se može spojiti direktno na Columbus.

 Procesor NCR Columbus 800

KABLOVI NISU PROBLEM

Columbus 800 ima odlično riješen problem s kablovima. Sa CableLockTM sistemom, osigurava uredan prostor. Svi kablovi su uredno organizirani unutar kućišta.

 Ekran NCR Columbus 800

KOMPAKTNI 15″ i 12″ EKRAN

Novi Columbus je dostupan u dokazanoj 15″ veličini. Naravno dolazi sa energy-saving i long-lasting LED pozadinskim osvjetljenjem, a dodatno u ponudi po prvi puta imamo i 12″ model. 

Kompatibilnost NCR Columbus 800

STATE-OF-THE-ART TOUCH TEHNOLOGIJA

Columbus 800 sustav je opremljen sa touch tehnologijom najnovije generacije. Ugodan rad i preciznost su dvije najbolje osobine ovog All In One sustava.

Sigurnost NCR Columbus 800

ČVRST I SIGURAN

Kako bi osigurao što duži vijek trajanja Columbus je napravljen od visoko kvalitetnih materijala. Nevjerojatno izdržljiv i pouzdan, ovo je pravo rješenje za svaki tip ugostiteljskog objekta koji želi profesionalnu opremu.