ELEGANCIJA U KLASIČNOM COLUMBUS DIZAJNU

Columbus 900 je najnovija i najnaprednija blagajna koju je razvio NCR Orderman. Visoka razina performansi će zadovoljiti sve potrebe, čak i najzahtjevnijih korisnika. NCR Orderman je ovoga puta odlučio preuzeti legendarni Columbus dizajn koji je sada još elegantniji. Ovaj All In One sustav dolazi bez ventilatora i s pametnijim sustavom skrivanja kablova, tu je još i True Flat zaslon i dizajn koji će se uklopiti u svaki ugostiteljski objekt. Columbus 900 će osigurati da vaše naplatno mjesto bude uvijek čisto i uredno.

NCR Columbus 900 prednosti:

Garancija NCR Columbus 800

GARANTIRANA KVALITETA

Orderman CareGold Vas osigurava na čak tri godine All-inclusive jamstva. Garancija se može i produžiti i to čak do 6 godina, što potvrđuje kvalitetu ovog uređaja.

 Stanica NCR Columbus 800

ZATVORENI KRUG SAVRŠENE KOMPATIBILNOSTI

Columbus900 je u potpunosti kompatibilan sa Orderman ručnim terminalima koji su nezaobilazan dio profesionalnog ugostiteljskog objekta.

 Procesor NCR Columbus 800

KABLOVI NISU PROBLEM

Zahvaljujući pametnom sustavu skrivanja kablova, svi kablovi će biti unutar Columbusa. Strujni adapter je također smješten unutar same blagajne.

 Ekran NCR Columbus 800

VISOKE PERFORMANSE

Columbus 900 je blagajna opremljena sa Intel Quad Core procesorom koji osigurava brzinu i visoku učinkovitost

Kompatibilnost NCR Columbus 800

TRUE FLAT EKRAN

True Flat ekran je najjednostavniji za održavanje i čišćenje, vrlo je zahvalan i u najzahtjevnijim ugostiteljskim situacijama.

Sigurnost NCR Columbus 800

ČVRST I SIGURAN

Kako bi osigurao što duži vijek trajanja Columbus je napravljen od visoko kvalitetnih materijala. Nevjerojatno izdržljiv i pouzdan, ovo je pravo rješenje za svaki tip ugostiteljskog objekta koji želi profesionalnu opremu.

[wpsm_comparison_table id=”8″ class=””]