Novi Orderman5 –  Pristupačan ručni terminal, rame uz rame sa svojim prethodnikom

Ponosno predstavljamo novi Orderman5. U ovom članku ćemo predstaviti sve prednosti  i benefite ovog uređaja koji će sigurno, zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, Orderman5 je bio podvrgnut raznim ispitivanjima i procjenama kvalitete i dokazao se kao pouzdan alat, posebno dizajniran za dugoročno korištenje. Kao nasljednik SOL i MAX2 modela, Orderman5 je pristupačnija alternativa Ordermanu 7 i preporučuje se svima koji žele raditi sa ručnim terminalima premium klase.

Ovaj moderni i visokoučinkoviti ručni terminal izrađen je, kako bi zadovoljio potrebe korisnika koji traže jeftiniji uređaj vrhunskih performansi.

Kada su Orderman stručnjaci dizajnirali ovaj uređaj, usredotočili su se na značajke koje treba svaki profesionalni ugostitelj kako bi povećao svoju dobit. Također je odlična zamjena za sve korisnike koji ne trebaju sve funkcije Ordermana7.

Zašto trebate Orderman5:

  • Uređaj je brz, jednostavan i učinkovit
  • Čvrst, otporan na udarce, prašinu i prskanje
  • Baterija mu može izdržati i do 18h
  • Dolazi sa 2 godine CareGold jamstva
  • Kompatibilan je sa BaseStation4 i BaseStation3
  • Odličan i cijenom pristupačan za manje i veće objekte
  • Podržava Bluetooth i NFC kod Orderman 5+ verzije

 Najbitnije razlike između Orderman7 i Orderman5 ručnih terminala

Orderman7 vrhunski je model i neophodan je za velike instalacije. Ako Vam je potrebno manje složeno rješenje, ali još uvijek tražite profesionalan i pouzdan uređaj, Orderman 5 je idealno rješenje za Vas. Značajke kao što su LED obavijesti, skener, MSR, RFID, fotoaparat i svjetiljka nisu uključeni. Ažuriranja softvera provode se putem USB-a, priključivanjem na POS sustav umjesto na servisnu stanicu kao kod Ordermana7. Dakle Orderman7 nudi nešto veću fleksibilnost, ali oba ručna terminala su vrhunski alati za sve profesionalce koji žele oduševiti svoje goste i povećati dobit.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nam se obratite putem našeg kontakt obrasca. Kolege iz prodaje će Vam vrlo rado pomoći

5″ DISPLAY

Novi Orderman5 ima ekran od 5″ koji omogućava jasnu vidljivost čak i u situacijama kad se radi direktno na suncu.

 

SIGURNO KUČIŠTE

Visoko-kvalitetni materijali čuvaju uređaj vlage i prskanja, a unutarnji metalni okvir osigurava dugoročno i sigurno korištenje.

BATERIJA

Baterija koju posjeduje Orderman5 osigurava normalan rad i do 18h. Ako ni to nije dovoljno, baterija se vrlo lako zamjeni sa pričuvnom napunjenom baterijom.

 

PROGRAMIBILNE TIPKE

Orderman5 ima dvije tipke na bočnim stranama koje se mogu programirati da pristupe jednim klikom bilo kojoj funkciji koju često koristite, na taj način je konobar još brži kod uzimanja narudžbi i izdavanja računa.

GARANCIJA

Orderman5 je visoko-kvalitetni uređaj, a to potvrđuje i svojim CareGold jamstvom koje pokriva sva oštećenja koja se, unutar garancije mogu desiti. Osnovno jamstvo je 2 godine, a produžiti se može čak do 5 godina.

EKRAN NA DODIR

Cijeli uređaj je pokriven najnovijom i visokom tehnologijom, pa tako i touch-screen modul koji možete koristiti dodirom, ali i posebnom Orderman olovkom.