ORDERMAN7 RUČNI TERMINALI ZA BEŽIČNI SUSTAV NAPLATE I NARUDŽBI

Petak navečer, svi stolovi su puni! Konobari ne stižu poslužiti, događaju se pogreške u narudžbama, gosti dugo čekaju na poslugu, konobari moraju trčati, nezadovoljne mušterije…“

Sve navedeno nestaje kupnjom ORDERMAN sustava bežićnog naručivanja

Osoblje je uvijek uz gosta, narudžbe su radio-vezom poslane u kuhinju ili na šank. Nema šifri artikala i pogrešnih narudžbi a sve je bazirano na touchscreen konceptu s potpuno prilagodljivim prikazom. Izuzetno robustan, ergonomski oblikovan, vodootporan uređaj s kojim ćete povećati obrtaj stolova, ubrzati rad konobara, rasteretiti kuhara….

Opći dojam koji je kod gosta ostavio Vaš ugostiteljski objekt ovisi o više faktora. Jedni od najbitnijih, uz naravno, kvalitetu poslužene hrana/pića i ljubaznost osoblja su  brzina dolaska konobara, vrijeme potrebno za posluživanje, a možda i najbitnije je vrijeme potrebno za naplatu.

Scenarij NARUDŽBE bez orderman ručnih terminala
Konobar ponekad zaprima i nekoliko narudžbi s terase odjednom, dešavaju se određene “crne točke” u radu. Nakon zaprimanja narudžbe sa prvoga stola, ista ostaje kod konobara sve dok ne završi s primanjem druge, a ponekad i treće ili četvrte narudžbe. Nakon toga potrebno je neko vrijeme dok konobar fizički dođe do kuhara/šankera i preda nekoliko narudžbi odjednom.

Scenarij NARUDŽBE sa orderman ručnim terminalima
Prva narudžba već se priprema dok konobar u miru razgovara s drugim gostom, te se vrijeme potrebno za posluživanje gosta na taj način bitno smanjuje. Osim toga, kuhar/šanker ne prima narudžbe s nekoliko stolova odjednom, već odmah po primitku svakoga stola posebno.

…brža naplata i oslobađanje stola za sljedeće goste…

Najveću nervozu kod gosta predstavlja period po završetku svih konzumacija, kada gost vrijeme za stolom provodi čekajući konobara da mu dostavi račun i naplati uslugu. U tom periodu više nema konzumacije, a stol je zauzet sve do trenutka naplate.

Nakon uvođenja bežičnih sustava narudžbi i naplate ORDERMAN, takvih situacija praktički nema ili su svedene na minimum. Ovisno o organizaciji rada Vašega ugostiteljskog objekta, konobar može biti uvijek uz goste, primajući tako narudžbe i u najkraćem roku izdati račun gostu koji je završio s konzumacijom. Gost je u tom slučaju zadovoljan, a Vaš stol spreman za prihvat novoga gosta.

5″ DISPLAY

Novi Orderman ima ekran od 5″ u HD rezoluciji što omogućava jasnu vidljivost čak i u situacijama kad se radi direktno na suncu.

 

ROBUSNO I SIGURNO KUČIŠTE

Shock-resistant tehnologija osigurava uređaj od udarca i pada, dok visoko-kvalitetni materijal od kojeg je napravljen ne propušta vodu i na taj način je siguran za ugostiteljsku svakodnevnicu.

BATERIJA

Baterija koju posjeduje Orderman7 jačine 3150mAh osigurava normalan rad i do 18h. Ako ni to nije dovoljno, baterija se vrlo lako zamjeni sa pričuvnom napunjenom baterijom.

 

PROGRAMIBILNE TIPKE

Orderman7 ima dvije tipke na bočnim stranama koje se mogu programirati da pristupe jednim klikom bilo kojoj funkciji koju često koristite, na taj način je konobar još brži kod uzimanja narudžbi i izdavanja računa.

GARANCIJA

Orderman7 je visoko-kvalitetni uređaj, a to potvrđuje i svojim CareGold jamstvom koje pokriva sva oštećenja koja se, unutar garancije mogu desiti.

EKRAN NA DODIR

Cijeli uređaj je pokriven najnovijom i visokom tehnologijom, pa tako i touch-screen modul koji možete koristiti dodirom, ali i posebnom Orderman olovkom.