Maloprodajni ili veleprodajni program, osim što mora raditi besprijekorno mora imati svojstva koja će pomoći djelatniku da pred svojim korisnicima izgleda profesionalnije. Zato smo razvili THOR i dodali mogućnosti koje uvelike pomažu djelatnicima u njihovoj svakodnevnici.

Zadovoljni kupci od ključne su važnosti za poslovni uspjeh – bez njih jednostavno ne možete. Vrhunska usluga ne samo da povećava broj zadovoljnih kupaca, već i daje kupcima razlog za povratak i preporuku drugima. Maloprodajni ili veleprodajni program kojeg koristite može povećati brzinu usluge, učinkovitost i prepoznavanje Vašeg brenda ili usluga.

Opcije plaćanja i loyalty

Pružanje više načina plaćanja svojim kupcima povećavate praktičnost u trgovini i to je temelj zadovoljstva kupaca. S THOR sustavom možete pružiti različite opcije, od mobilnih, bežičnih, do klasičnih i kartičnih načina plaćanja. Uz program vjernosti koji postavljate kako Vama odgovara, THOR pruža velik broj mogućnosti, a djeluje i kao marketinški alat s kojim možete privući više novih kupaca.

Veća brzina usluge

Jedna kasa u velikoj trgovini može značiti samo jedno: gužva! Ne postoji ništa što većina kupaca više mrzi nego stajanje u redu. S THOR sustavom možete postaviti koliko god kasa želite. Prednost takvog sustava je što sve kase skidaju zalihe s jednog mjesta i to trenutno. Ne morate brinuti o povlačenju prodanih artikla i dodatnom postavljanju sustava. Kod veleprodaje to znači da svaki djelatnik može imati svoje računalo i program, te raditi neovisno o drugim kolegama. Ubrzajte svoje poslovanje i povećajte broj klijenata.

Kvalitetnija usluga

Kada Vaš novi djelatnik tek počne raditi i educiran je za rad s THOR programom, ali nije u cijelosti upoznat s ponudom Vaše tvrtke. THOR mu može pomoći jer nudi postavljanje napomena i opisa unutar svakog artikla. Na primjer, u kontekstu pekare, prodavač će moći vidjeti odmah koja jela sadrže gluten ili orašaste plodove, pružajući brze odgovore na pitanja kupaca. Time će omogućiti kupcu da odmah kupuje jer prodavač koji ne nudi kvalitetne odgovore ne može imati ni povjerenje svojih kupaca.

Prilagodba prodajnog asortimana

Podaci THOR sustava mogu pružiti bogatstvo nužnih informacija. Možete dobiti uvid u najprodavanije artikle, bilo to po dobavljaču, vrsti ili grupi artikla. Otkrijte koji se artikli prodaju najviše i prilagodite kompletnu ponudu svojim kupcima. Napravite posebne prilike za pojedine artikle kroz loyalty sustav, a sve kako biste zadržali postojeće i dobili nove kupce koje toliko trebate.

Jednostavnije pružanje informacija

Ako upotrebljavate THOR u veleprodaji, olakšajte sebi i kupcima. Svakom artiklu dodajte fotografiju i opis. Na taj način više nećete tražiti i kopirati dodatne informacije u mail ili ponudu, a kupci će dobiti odmah uvid u hardverski i fizički izgled robe koju prodajete. Kupci vole transparentnost ponuda, a na ovaj način ćete ponudu vizualno dići na još veći nivo.

THOR je odlična investicija za bilo koji tip posla jer se može izvrsno uklopiti i pružiti bolju uslugu kupcima. Kontaktirajte nas kako biste saznali više