SMART je skup programa za ugostiteljstvo. Nevažno posjedujete li veliki ili mali objekt, ovaj inovativni sustav ne samo da pruža mogućnost jednostavnijeg poslovanja već i olakšava Vašim djelatnicima svakodnevni rad na kasi što automatski znači i veću zaradu.

Automatizirano upravljanje zalihama

Greške u vođenju zaliha mogu rezultirati velikim gubicima, naročito kad se radi o proizvodnji. SMART povezuje front i backoffice. Stanje zaliha u backoffice programu se automatski ažurira svakim prodanim artiklom i time se značajno smanjuje mogućnost pogreške kod vođenja robnog i materijalnog knjigovodstva.

Pun kafić, bez gužvi na šanku

Korištenjem SMART rješenja, mogu se ubrzati bitni procesi i time smanjiti eventualni redovi i gužve. Od naručivanja do bržeg plaćanja, korisnici mogu uživati u ambijentu i ponudi, a ne u gužvi na šanku čime si redovno možete narušiti reputaciju samog objekta. Krajnji rezultat je podizanje prihoda putem učinkovitije usluge.

Oslobodite dragocjeno vrijeme

Ako vlasnik ili voditelj mora brinuti samo o papirima, a svakodnevni zadaci se pretvore u bezglavo usklađivanje dokumentacije i unošenje primki, tada sve ostalo pada u drugi plan, a samim time nestaje ideja i Vaš objekt postane monoton i dosadan. B2B sustav koji nudi SMART rješava problem dugotrajnih unosa dokumenata. Jednim klikom prebacite račun dobavljača u primku, prekontrolirajte i zaključite, a nakon toga se posvetite svom objektu i osmišljavanju novih ponuda.

Konobar koji nikad ne spava

Jeste li se ikad pitali postoji li konobar koji radi 0-24, pristojan je, uslužan i ne tjera goste nespretnim ispadima i sporom uslugom? Postoji! GRGA je aplikacija kroz koju gosti odmah i trenutno mogu vidjeti kompletnu ponudu, naručiti rundu, ponoviti zadnju rundu, poslati račun na plaćanje prijatelju ili roditeljima, pozvati konobara, platiti račun, skupljati bodove i osvajati nagrade. Kod GRGE možete naručiti pjesmu na jukeboxu koja će svirati u kafiću. Zanimljiv dodatak svakom kafiću ili restoranu koji želi korištenjem novih tehnologija podići kvalitetu ponude.

Bežični sustav narudžbe i naplate

“Subota je navečer, stolovi su krcati, a konobari ne stižu posluživati. Događaju se greške u narudžbama i gosti čekaju duže na poslugu. Konobari su nervozni, a gosti nezadovoljni…” Na sreću ovakav scenarij možete zaobići SMART.order aplikacijom koja uz Orderman ručne terminale smanjuje gužve i stvara veći profit. Konobar odlazi do stola i uzima narudžbu, u trenutku potvrde na šanku izlazi narudžba. I tako, za vrijeme dok šank priprema narudžbu drugi konobar već uzima sljedeću narudžbu. Rezultat je brže oslobađanje stolova za sljedeće goste čime automatski stvarate veći profit na kraju dana.

Napišite poruku i ubrzajte narudžbe

Prilikom naručivanja gosti imaju posebne želje? Nikakav problem! SMART.order ima mogućnost slanja poruka šanku ili kuhinji čime se izbjegava nepotrebno gubljenje vremena na objašnjavanje svake narudžbe. Poruke možete ostavljati u digitalnom-tekstualnom obliku ili rukopisom preko ekrana.

Postoji puno načina na koji Vam SMART može pomoći. Najgore što se jednom uređenom objektu s odličnom ponudom može desiti je, da ima loš sustav koji mu stvara samo nevolje.

Korištenjem SMART rješenja, mogu se ubrzati bitni procesi i time smanjiti eventualni redovi i gužve. Od naručivanja do bržeg plaćanja, korisnici mogu uživati u ambijentu i ponudi