THOR.docs je sustav za document management i sustav likvidature tvrtke sa potpunim rješenjem za digitalizaciju svih dokumenata koji dolaze u tvrtku i njihovo daljnje upravljanje. Logika rada sustava je da se apsolutno svi dokumenti koji dolaze u tvrtku (računi dobavljača, računi režija, ponude, ugovori, obavijesti, opomene, obračuni, ….) uvode u sustav i skeniraju, a sve kako bi se u daljnjem poslovanju isti mogli pretraživati, pregledavati ili likvidirati direktno kroz sustav.

Korištenje sustava je vrlo jednostavno, edukacija djelatnika za rad na sustavu je vrlo kratka i nisu potrebne napredne informatičke vještine kao ni dugo uhodavanje. Svakom se djelatniku određuje njegovo pravo na pristup u sustavu kao i ovlasti sa kojim dokumentima raspolaže i na koji način.

Prednost sustava nije samo ta da korisnik sve dokumente ima na jednom mjestu i da ih može pronaći na jedan klik, već i da manje važne dokumente kao npr. razne obavijesti ili ponude, više ne mora čuvati u papirnatom obliku i može ih nakon skeniranja baciti u stari papir.

Svaki dokument koji se skenira u sustav nakon njegove pohrane dobiva elektronski broj te se svaka radnja i postupanje sa tim dokumentom bilježi u sustav, odnosno transparentno se vidi kada je dokument zaprimljen, kada ga je pregledao i potpisao neki od direktora, kada je bilo likvidiran (ako je potrebno plaćanje).

Osim evidencije svih dokumenata, ovaj je sustav i napredni alat za likvidaturu jedne tvrtke jer omogućuje digitalno potpisivanje računa za likvidiranje od strane direktora i to putem aplikacije ili mobilnog uređaja. Korisnici koji će u potpunosti koristiti ovaj sustav za likvidiranje svojih plaćanja nisu potrebne dodatne evidencije ili praćenja plaćanja je sustav omogućuje na jednom mjestu upravljanje sa plaćenim i ne plaćenim računima, sortiranje prema valutama i izvoz podataka prema SEPA formatu koji prihvaćaju sve banke u RH. Na ovaj način nije potrebno čekati da dokumenti dođu do računovodstva kako bi se utvrdila obveza ili pregledalo plaćanje prema nekom dobavljaču, već to postoji na ovoj prvoj razini upravljanja dokumentima. Za tvrtke sa više obveznih potpisnika (direktora/likvidatora) omogućena je obveza potpisivanja od strane X osoba (prema želji korisnika), a bez kojih se nalog za plaćanje ne može generirati.

Sustav THOR.docs je u potpunosti povezan sa THOR.fin sustavom u smislu da računovodstvo dokumente unesene u THOR.docs automatski može uvesti u sustav računovodstva, a i pregledati iste (u izvornom obliku). Osim veze sa THOR.fin sustavom, postoji i veza između THOR i SMART sustava u kontekstu prihvata dokumenata koji se obrađuju u tim sustavima. Na taj način račun za robu koji unosi djelatnik prodaje (u THOR ili SMART sustavu), automatski dospijeva u THOR.docs i to zajedno sa primkom robe i nije potrebno da još netko dodatno unosi taj isti dokument.

Opcije pregleda i potpisivanja dokumenata je moguće osim sa osobnog računala vršiti i putem mobilnih uređaja i to
na Android i IOS (Apple) mobilnim uređajima.

Vrlo jednostavna i korisna aplikacija namijenjena je direktorima i potpisnicima unutar tvrtki koje imaju desktop verziju sustava za upravljanje dokumentima. Služi za pregledavanje dokumenata, potpisivanje i ostale akcije koje će ubrzati dokumentaciju i podići poslovanje jedne tvrtke na još veću razinu.

Aplikacija je dostupna za Android i iOS korisnike, a dovoljno se samo javiti našoj prodaji preko kontakt obrasca i zatražiti ponudu za aplikaciju.