Tehnička podrška

Gastrobit Grc Grupa veliku brigu posvećuje svojim korisnicima te smo, kako bi Vam omogućili pravodobnu i vrhunsku uslugu tehničke podrške i servisa uspostavili servisni centar gdje „vojska servisera“ na 5 lokacija diljem „Lijepe naše“ budnim okom pazi na Vas. Osim podrške od 7-23h uz određene opcije nudimo i posebno ugovorno održavanje od 0-24h gdje ste sigurni kako ćete u svako vrijeme i za svaki problem ili savjet dobiti vrhunski obučenog IT stručnjaka koji će brzo i efikasno riješiti svaki Vaš problem.[tawkto]

Jednostavnost i visoka efikasnost

Servisni centar funkcionira na jednostavan način gdje prilikom pozivanja korisničke podrške, voditelj servisa sasluša korisnika i na temelju informacija prosljeđuje problem odgovarajućem serviseru koji je u trenutku spajanja korisnika već upoznat sa problematikom i nema potrebe za dodatnim pojašnjavanjem. Nakon zaprimanja poziva serviser odrađuje servis u najkraćem mogućem roku, te ujedno ako je to potrebno dodatno educira korisnika kako bi smanjio mogućnost ponavljanja greške.

Gastrobit Grc Grupa ima dvije vrste korisnika, barem kada se gleda održavanje, pa tako postoje ugovorni i neugovorni korisnici. Razlike u kvaliteti podrške nema i svim korisnicima se pristupa na potpuno isti način. Razlika je u tome što ugovorni korisnici imaju prioritete u pozivima, te mogućnost podrške 0-24h, a neugovorni korisnici korisničkoj podršci pristupaju preko 060 broja koji se naplaćuje po redovnom cjeniku, a podrška je moguća svaki radni dan od ponedjeljka do petka u terminu od 8-16h.

Broj telefona za ugovorne korisnike

REGIJA ZAPAD
+385 1 4400 444

REGIJA JUG
+385 21 579 200

PODRŠKA ZA NEUGOVORNE KORISNIKE (8-16h)
060 666 334 (8,41kn/min)

Header image created by Dragana_Gordic – Freepik.com